Tempur Original kussen

Het TEMPUR® Original hoofdkussen is ontworpen voor stevigheid en een compromisloze ondersteuning van uw nek.

Hors taxes TTC
Hors taxes TTC
Livraison gratuite en Belgique et aux Pays-Bas
Commandez en ligne ou par téléphone
Service Clients: 053 41 88 33

Description

Het TEMPUR® Original hoofdkussen is ontworpen voor stevigheid en een compromisloze ondersteuning van uw nek. Het kussen wordt aanbevolen voor degenen die behoeften hebben aan een meer therapeutische slaaphouding, om bijvoorbeeld nek- of rugklachten te verminderen. Leverbaar in diverse maten, zodat u de maat kunt kiezen die het beste bij u past. Drie verschillende hoogtes zijn verkrijgbaar.

Het TEMPUR® Ergonomic hoofdkussen is gemaakt met TEMPUR® materiaal en past zich ongekend goed aan het silhouet van uw hoofd en nek aan. Zo kunt u ontspannen gaan slapen en van een echt goede nachtrust genieten.

Tempur materiaal voor drukverlaging

De binnenkant bestaat uit TEMPUR® materiaal dat op uw exacte lichaamsvorm, -gewicht en -temperatuur reageert, zich aan uw hoofd, nek en schouders aanpast en de druk verlaagt voor ultiem comfort en de beste ondersteuning.

drukverlaging

Kies het juiste hoofdkussen voor uw slaaphouding

U kunt als volgt ontdekken of het TEMPUR Original™ hoofdkussen bij uw natuurlijke houding past. Dit hoofdkussen is voor rug- en zijslapers ontwikkeld. Wat betreft grootte, adviseren wij u met de grootte van uw bovenlichaam te beginnen, vervolgens na te denken over het matrasgevoel en lichaamstype om zo te bepalen of u een groter of kleiner hoofdkussen nodig hebt. Krijg vervolgens naar hoe stevig uw matras is. Hoe zachter de matras is, des te verder er u in wegzakt. U hebt dan waarschijnlijk een kleiner hoofdkussen nodig. Als u van een stevigere matras houdt, is een groter hoofdkussen de betere keuze. Een volgende stap is dat u naar uw lichaamstype (vorm, lengte en gewicht) kijkt. Voor wie een klein lichaam heeft met een kortere afstand van hoofd tot schouders zou een kleiner hoofdkussen goed zijn, terwijl iemand met een groter lichaam en een langere afstand van hoofd tot schouders dieper in de matras zal wegzakken en daarom meer gebaat is bij een groter formaat hoofdkussen.

slaaphouding

Tempur hoes

Uw ultrazachte hoofdkussenhoes is gemakkelijk te wassen: neem hem gewoon van het hoofdkussen en was hem in de machine. Als u dit regelmatig doet, blijft uw hoofdkussen elke nacht weer fris aanvoelen.

hoes

Het TEMPUR Original™ hoofdkussen is ideaal voor rug- en zijslapers. Als dit de slaaphouding van uw voorkeur is, dan zou het TEMPUR Original™ hoofdkussen wel eens perfect voor u kunnen zijn.

Informations supplémentaires

Délai de livraison En stock

Informations sur la commande

Chez Bonne Nuit, nous rendons votre expérience d'achat simple et sans tracas. Après votre commande, vous recevrez immédiatement une confirmation et nous vous contacterons pour planifier la livraison gratuite de votre lit et matelas. De plus, nous soulageons l'impact sur l'environnement en reprenant gratuitement non seulement votre ancien matelas, mais également tous les plastiques et matériaux d'emballage pour un traitement respectueux de l'environnement.

Vous n'êtes pas satisfait après ? Vous avez 14 jours pour changer d'avis. Et notre équipe est toujours prête à vous donner des conseils d'experts. Choisissez Bonne Nuit, où confort va de pair avec durabilité.